Tillbaks

Movits på Malmö Live!
När


Datum: 2019-01-19
Tid: 19:30 - 22:00
Spara i kalender
Lägg till i kalender

Var


Gå till platssida
Malmö Live

Köp biljett


Köp biljett

Om evenemanget


Kategori: Malmö,Skåne,Västra hamnen

Movits! är en av de akter som jobbar i utkanten av det svenska musikundret men som ändå drar storpublik både på hemmaplan och internationellt. Över hundra miljoner streams och ett decennium av turnerande världen över vittnar om bandets globala framgångar. Nu är de tillbaka i modern tappning men med samma säregna sound och som alltid mot en fond av blåsinstrument och tunga beats.

Movits! har länge utmärkt sig för att vara en av Sveriges starkaste liveakter och har turnerat non-stop de senaste tio åren. I år valde de dock att ta en paus för att fokusera på fyra exklusiva Sverigespelningar i Stockholm, Göteborg, Luleå och Malmö.

”Efter vårt första speluppehåll på ja, någonsin, är vi otroligt peppade på att få kicka igång den här turnén på allvar. Detta blir utan tvekan det bästa vi gjort hittills! Ny musik, ny produktion och på de fetaste spelställena vi kan tänka oss.”

Tio år har gått sedan debuten med ”Äppelknyckarjazz” och nu står det klart att Movits! femte album ”V” blir ett dubbelalbum. Första skivan släpps den 1 november och föregås av låtar som ”Gumbo”, ”Ohio” och ”Hett Kol”.

Åldersgräns: från 18 år!


Gå till original