Flickan från Småland ★ Malmö
När


2019-02-02
19:30 - 22:00

Var

Om evenemanget


Malmö,Skåne,Västra hamnen


*** ÄNDRAT DATUM ***

Sommaren 2018 är Charlotte på Gotland och spelar in det omåttligt populära Så mycket bättre som ni under hösten kan se på TV4. Charlotte släpper i höst även sin självbiografi – Flickan från Småland. Turnén med samma namn bjuder på en härligt blandad repertoar med tillbakablickar och anekdoter med Charlotte i fokus. Även inslag av hennes egna förebilder samt såklart tolkningarna från Så Mycket Bättre. En sammanfattning av Charlottes liv i musikalisk form med manus av Edward af Sillén.

”I över 20 år har jag turnerat runt Sverige i både stora och små produktioner. Att i år få åka med mitt egna band till Sveriges finaste konserthus är en sådan lyx som jag drömt om i många år. Det är just mötet med publiken, nerven och det oförutsägbara som man bara får uppleva live som jag brinner för.” säger Charlotte.

*********************************
INFO ANGÅENDE ÄNDRAT DATUM:
På grund av komplikationer kring Charlottes graviditet har konserthusturnén Flickan från Småland flyttats fram till Januari – Mars 2019. Nytt datum för konserten på Malmö Live blir 2/2 2019.
Köpt biljett gäller och behöver inte bytas!

Kan du inte gå detta datum återköps biljetten, dock senast måndagen den 17 september, efter detta datum återköps inga biljetter.

För återköp kontakta Eventims kundservice, kundservice@eventim.se och ange ditt ordernummer för återbetalning.
*********************************

Fri ålder
Dörrar: 19.00 | På scen: 19.30
Presenteras av Stockhouse & Kulturbolaget