En fröjdefull jullunch med Edda Magnason och Margareta Bengtson
När


2018-12-07
11:30 - 13:00

Var

Om evenemanget


Malmö,Skåne,Jul,Västra hamnen


Julen 2018 dukar vi på Malmö Live Konserthus upp för ”En fröjdefull jullunch”, ett nyskapande konsertkoncept och alternativ till de traditionella julborden. Det blir en kombinerad julmåltid och konsert med Edda Magnason och Margareta Bengtson.

Edda Magnason, som under våren 2018 gjorde bejublade framträdanden i samband med Wiehe-föreställningen ”… har du sett världen” på Malmö Live kommer tillbaka för att sjunga traditionell julmusik ackompanjerad av firade harpisten Margareta Bengtson.

– Vi ville göra något eget. Något som bryter av gällande konserter kring den maximalistiska julen. Vi sökte det enkla och avskalade där den musikaliska upplevelsen är i fokus. Då passar harpa och sång väldigt fint in, och särskilt bra blir det när det är två skickliga musiker som Magnason och Bengtson framför den, säger Karin Karlsson, programchef på Malmö Live Konserthus

Dukat bord i stämningsfull miljö
Till skillnad från den sedvanliga julbordshetsen med köande kliver konsertbesökaren in i en skog av granar utanför Kuben på Malmö Live. Väl inne i Kuben står din jullunch redan framdukad och efter lunchen börjar konserten med Magnason och Bengtson. Efter en kort paus för kaffe och kaka fortsätter konserten i den stämningsfullt inredda konsertlokalen. Ambitionen är att erbjuda julens smaker och samtidigt en musikalisk julupplevelse till ett bra pris.

– Vi vill skänka en upplevelse som ger besökaren energi och ro mitt i all julstress, säger Karin Karlsson.

Se menyn här: https://malmolive.se/program/en-frojdefull-jullunch