Musikalen Annie
När


2019-01-11
19:00 - 21:30

Var

Om evenemanget


Malmö,Skåne


En av världens mest omtyckta familjemusikaler!
Denna klassiska musikal underhåller publik i alla åldrar med vacker musik, färgsprakande dansscener och en gripande historia.

I rollerna: Nanne Grönvall, Thomas Järvheden, Anna Sahlene, Kalle Rydberg, Nina Pressing, Fredrik Dolk samt en stor ensemble, ett glatt gäng barnhemsbarn och såklart hunden Sandy!

För regin står Eva Rydberg som 2005 stod på Nöjesteaterns scen i rollen som Miss Hannigan.

Handling: I 30-talets New York träffar vi föräldralösa Annie som sorgset undrar var hennes föräldrar är och om morgondagen blir en bättre dag. Den lätt alkoholiserade Miss Hannigan, som inte är särskilt förtjust i barn, styr barnhemmet med järnhand och Annie tar varje tillfälle att rymma. En dag får Annie följa med hem till miljardären Mr Warbucks. Tillsammans upplever de glädje och Mr Warbucks vill adoptera henne, men Annie har inte gett upp hoppet om att en dag återförenas med sina föräldrar.

——————————————————————————————-
Nöjesteatern restaurang
Boka brunch, supé eller pauspaket i samband med din biljett.
——————————————————————————————-
Biljetter: OBS! Vi säljer endast våra biljetter via http://www.juliusbiljettservice.se, 0775-700 400. Tänk även på att köpa till avbokningsskydd, så du kan byta din biljett eller lämna tillbaka den om du skulle få förhinder.
——————————————————————————————-