All About Eve (National Theatre)
När


2019-04-15
17:30 - 20:10

Var

Om evenemanget


Malmö,Skåne,Gamla staden


ALL ABOUT EVE
Visas 15 april kl 17.30

Gillian Anderson och Lily James gör huvudrollerna i All About Eve, som är baserad på den klassiska 50-talsfilmen med Bette Davis. Rockdrottningen PJ Harvey har skapat all musik till föreställningen. Den 15 april visas teaterpjäsen från Noël Coward Theatre i London på Spegeln.

Vi visar föreställningen i vår nyligen ombyggda Salong Camera. Till din biljett kan du köpa en delikatesslåda, som kommer att stå serverad på din plats i salongen när du kommer. Du kan välja mellan en delikatesslåda Kött, Vegetarisk eller Fisk. Baren i salongen är öppen.

ALL ABOUT EVE
All About Eve handlar om den legendariska teaterstjärnan Margo Channing. Hon står på höjden av sin karriär, allt ljus strålar på henne… men så är det Eve. Hennes största fan. Unga, vackra Eve som inte vill vara annat än den ”nya” Margo.

Margo spelas av Gillian Anderson (Arkiv X, The Fall, Last King of Scotland och nu senast den hajpade Netflix-serien Sex Education) och den ambitiösa unga Eve av Lily James (Mamma Mia 2, Baby Driver).

För regin står den innovative teaterregissören Ivo Van Hove och manuset är baserat på filmen med samma namn från 1950 med Bette Davis. Musiken står kompositören, musikern och sångaren PJ Harvey för.