Anna Kruse Feat Stina Ekblad på Dunkers
När


2019-05-17
19:00 - 20:30

Var

Om evenemanget


Skåne


”Mellan gråa stenar ligger din vita kropp och sörjer dagarna som kommer och går”. Jazzsångerskan Anna Kruse och skådespelerskan Stina Ekblad möts på scen tillsammans med Annas musiker i en kärleksfull hyllning till Edith Södergran. Ett samarbete som startade med Himlens rand. Närvaro och stillhet, liv och längtan är nyckelorden som bubblar till liv via Annas klara sång och från instrument som trummor, klaviatur, munspel och basens djupa ljudmatta. Stina Ekblad läser utvalda dikter av den finlandssvenska poeten.

Anna Kruse band har spelat tillsammans sedan 2007 och består av Lisbeth Diers, som på trummor ger en energisk bild av Ediths känslorika liv, Nicholas Kingo, som på klaviatur, såg och munspel ger ljud åt det klangfulla vacka naturlandskap som finns i Ediths poesi och Eva Malling, som genom basens djupa ljud återger Ediths intensiva och påträngande närvaro.

Plats: Konsertsalen

Entré: 350 kronor, 295 kronor med kulturkort och student

Köp biljett direkt via ticketmaster.se eller i Dunkers biljettcentral, biljettsläpp söndag 2 december.

Dunkers Big 5 presenterar kända och etablerade artister. Missa inte vårens stora musikupplevelser. Plats på scen för Jack Vreeswijk, Maia Hirasawa, Titiyo, Rebecka Törnqvist och Anna Kruse featuring Stina Ekblad.