Ashtanga Basic
När


2019-10-10
17:45 - 00:00

Var

Om evenemanget


Malmö,Skåne,Slottsstaden

Ashtanga Basic

Ashtangayoga är en traditionell och fysisk yogaform. Vi gör ställningarna i ett dynamiskt flöde som får tankarna att släppa samtidigt som vi blir starkare och smidigare. Allt sker i ett lugnt tempo med andningen i fokus.

OM ASHTANGA
Ashtanga yoga är en dynamisk yogaform från Mysore, södra Indien. En fast serie ställningar (asanas) binds ihop med en viss andningsteknik ( ujjayi ) tillsammans med specifika rörelsesekvenser som utförs i takt med andningen ( vinyasa ).
Andningstekniken och rörelserna i kombination med så kallade kroppslås ( bandhas ) gör så att du svettas. Svettningen gör dig mer flexibel och hjälper dig att rensa ut gifter och slaggprodukter.
Huvudfokus ligger på andning, koncentration och medveten närvaro. Med regelbunden utövning blir du också vig, stark och energetisk.

Lärare:
Andrew Julian
Andrew Julian har sina rötter i Singapore och USA. Andrews första kärlek med yoga var Asthangayogan som han tränade och praktiserade med sina lärare Petri Raisinen och Sri Sharath Jois. När han bodde i USA studerade han Yogafilosofi och Sanskrit på bl.a. Harvard. Här i Malmö undervisar Andrew på olika ställen. Andrew tycker att Ashtanga är en yogaform som går att anpassa till många olika nivåer efter individens behov. Andrews filosofi är att genom Ashtangayoga integrera andra yogaformer till en ny upplevelse. Ashtanga är ett utmärkt verktyg för att hantera stress samt stärker och tonar kroppen och sinnet.
Den är också en fantastisk livslång resa!

Kursen är 8 ggr och kostar 1 495kr.

I avgiften ingår 2 extra klasser så att du kan ta igen missade gånger på kursen eller prova vårt utbud av öppna klasser. Extraklippen gäller 3 månader från kursens startdag.