C4 Trío (Venzuela) | Victoriateatern
När


2019-09-13
19:00 - 22:00

Var

Om evenemanget


Malmö,Skåne,Davidshall


C4 TRÍO (Venezuela)

► Picknickkonsert
► Fredag 13 september, insläpp kl. 19, på scen kl. 19.30
► Pris: 240 kr vid bord, 200 kr på balkong. Stud/pens: 200 kr vid bord, 160 kr på balkong.
► Biljetter säljs via Kulturcentralen, Södra Förstadsgatan 18, Malmö, 040-10 30 20. Biljettlänk: http://bit.ly/c4-trio

Passionerade och livfulla, begåvade och fingerfärdiga – Jorge Glem, Hector Molina och Edward Ramirez tillsammans med basisten Rodner Padilla bildar C4 Trío. De tre virtuoserna spelar det venezuelanska nationalinstrumentet cuatro; en liten fyrsträngad gitarr som härstammar från den spanska gitarren.

C4 Trío tar oss med på en musikalisk resa utan gränser med en kombination av egna kompositioner med improvisationer, genom jazz till pop och venezuelansk folkmusik – särskilt ”joropos” en karakteristisk musikstil med rötter i den venezuelanska ursprungsbefolkningens musik med influenser från Afrika och Europa.

Genom att placera cuatron i en ny kontext har de omvandlat instrumentet till ett mångsidigt och nutida instrument som kan förekomma i alla tänkbara musikaliska sammanhang.

Gruppen bildades 2005 och deras första album uppnådde guldstatus, deras andra vann dem en Latin Grammy och 2014 mottog de inte mindre än sju Pepsi Music Awards för sitt De Repente-album som var ett samarbete med Rafael ”El Pollo” Brito. C4 Tríos uppträdanden är en uppfriskande blandning av fantastisk virtuositet och engagerande gott humor. Uno, dos, tres, cuatros!

På scen:
Jorge Glem – cuatro
Edward Ramirez – cuatro
Hector Molina – cuatro
Rodner Padilla – bas

Video: https://youtu.be/hoaZZ2ttAYw
Foto: Jose Alejandro Gonzalez

► Hela Victoriateaterns program finns på http://www.victoria.se. Bli prenumerant på vårt nyhetsbrev för att få reda på senaste nytt, biljettsläpp, erbjudande och annat smått och gott. Registrera dig via http://www.victoria.se/nyhetsbrev

► För mer information om Victoriateatern, tillgänglighet och andra vanliga frågor, se: http://bit.ly/victoria_FAQ

#konsert #musik #victoriateatern