Skåne Plus

Caroline af Ugglas

1 april 2023
19:00 – 22:00
Victoriateatern


Caroline af Ugglas har släppt musik i över 20 år och är en av våra mest folkkära artister. Hennes meritlista har vuxit sig lång genom åren och innefattar ett flertal grammisnomineringar och internationella framgångar, egna konstutställningar, en karriär som körledare och sångpedagog. Hon driver konceptet ”Kör för alla” och är dessutom skodesigner.
► Picknickevenemang
► Lördag 1 april, insläpp kl 19, på scen kl 19.30.
► Pris: 430 kr vid bord, 390 kr på balkong. Stud/pens: 390 kr vid bord, 350 kr på balkong.
► Biljetter säljs online: http://www.victoria.se/b/40998  och över disk via Kulturcentralen, Södra Förstadsgatan 18, Malmö, 040-10 30 20. Vi rekommenderar förköp. Förköpsförsäljningen stänger 2 timmar innan evenemanget börjar. De platser som inte sålts på förköp släpps till försäljning i dörren vid insläpp till det aktuella evenemanget.
LÄS MER:
Caroline af Ugglas, må ha släppt två album redan i slutet av 90-talet, men det var först med sin medverkan i Melodifestivalen 2007 som hon tog steget in i folkligheten. Tro på dig hamnade på en sjätteplats i deltävlingen och lyckades inte ta sig till final, men trots det blev låten en radiohit och Caroline blev allt mer välkänd. Desto bättre gick det 2009 med Snälla, snälla, som efter en sväng till Andra chansen lyckades komma till final och till slut kom tvåa efter Malena Ernmans vinnarlåt.
Caroline af Ugglas har också tävlat i På spåret tillsammans med Göran Hägg, och duon vann hela säsongen 2007. 2008 var Caroline af Ugglas, som själv leder en ”Alla kan sjunga”-kör, skaparen bakom tv-konceptet Körslaget, som blev ett populärt tv-program i TV4, och sedan såldes vidare till USA.
Efter succén med hennes tidigare album ”Joplin på svenska” som nådde guldstatus i Sverige med över 25 000 sålda exemplar fick Caroline blodad tand och har fortsatt att skriva texter på svenska.
På scen:
Caroline af Ugglas – sång
Heinz Liljedahl – slagverk, gitarr och sång
Johan ”Coma” Svensson – gitarr och sång
Foto: Heinz Liljedahl
► Hela Victoriateaterns program finns på http://www.victoria.se.  Bli prenumerant på vårt nyhetsbrev för att få reda på senaste nytt, biljettsläpp, erbjudande och annat smått och gott. Registrera dig via http://www.victoria.se/nyhetsbrev
► För mer information om Victoriateatern, tillgänglighet och andra vanliga frågor: http://www.victoria.se/sv/oversikt/Ditt-besök-FAQ