Emotionell Intelligens – och det Inre Ledarskapet
När


2019-02-12
18:30 - 20:00

Var

Om evenemanget


Malmö,Skåne


Vi kan hoppas på att vårt arbets- och privatliv ska bli mindre komplext och pressande, eller så kan vi välja att träna vår förmåga att hantera livet som det är. De sista årens hjärnforskning pekar på att emotionell intelligens (EQ) kanske är den viktigaste faktorn för att på ett hållbart sätt kunna hantera det moderna livet.

Den goda nyheten är att EQ är en träningsbar förmåga. På samma sätt som du kan stärka olika muskelgrupper i gymmet, visar forskningen att du kan stärka självinsikt, självkontroll, empati, mm genom mentala övningar. Stora organisationer som Google, SAP, m.fl. har sedan länge erbjudit EQ och mindfulness-träning för att hjälpa ledare och medarbetare att fungera på ett hållbart sätt i högpresterande miljöer.

Tisdagen den 12 februari kl 18:30-20:00 kommer Joakim Eriksson från Mannaz och delar med sig av sina kunskaper i emotionell intelligens och det inre ledarskapet. Joakim Eriksson arbetar som ledarskapskonsult och har sedan många år undervisat ledare i Inre Ledarskap. Han är bland annat certifierad undervisare i konceptet Search Inside Yourself som utvecklats för ledare på Google baserat på forskning kring emotionell intelligens, neuroplasticitet och meditation.

På denna inspirationsföreläsning delar Joakim några av de viktigaste insikterna och övningarna som vi alla kan använda i vår vardag för att stärka vårt Inre Ledarskap.

Föreläsningen kostar 195 SEK.

Anmälan och betalning sker via Simple Signup: https://simplesignup.se/event/143419

Kom innan föreläsningen och ät en god sötpotatissoppa toppad med marinerad vitkål, morötter och sesamfrön (vegan) till priset om 105 SEK eller en lammgryta med chili, spiskummin, öl, morötter, rotselleri toppad med stekt vitkål och persilja (Paleo) till priset om 125 SEK.

Antal platser är begränsade och anmälan är bindande.

Varmt välkomna!