För sensibelt begåvade (Sarah Nilsson) | Victoriateatern
När


2019-09-19
19:00 - 22:00

Var

Om evenemanget


Malmö,Skåne,Davidshall


FÖR SENSIBELT BEGÅVADE 2.0
Av och med Sarah Nilsson

► Picknickföreställning
► Torsdag 19 september, insläpp kl. 19, på scen kl. 19.30
► Pris: 240 kr vid bord, 200 kr på balkong. Stud/pens: 200 kr vid bord, 160 kr på balkong.
► Biljetter säljs via Kulturcentralen, Södra Förstadsgatan 18, Malmö, 040-10 30 20. Biljettlänk: http://bit.ly/sensibeltbegavade

Det är tid att hylla passionen, euforin och allsköns sinnesintryck, för detta är en föreställning om oss med känslospröt utöver det vanliga. En slagkraftig pepp och manual i subjektiv version av och med skådespelerskan och sångerskan Sarah Nilsson. I en högst personlig scenupplevelse vid och kring pianot delar hon i denna föreställning, med humor och värme, med sig av sina egna erfarenheter och tankar om livet som känslig.

Visste du att upp emot en femtedel av alla människor föds med ett nervsystem som är känsligare än snittet? ”För sensibelt begåvade” lyfter och hyllar känsligheten och de känsligas betydelse, inte bara för de som kallas högkänsliga, utan för oss alla. ”För sensibelt begåvade 2.0” är en föreställning för dig som upplever dig själv som känsligare än de flesta, för dig som är nyfiken på begreppet högkänslighet eller vill veta mer om hur en sensibelt begåvad person kan vara funtad; men kanske mest för alla som vill underhållas, förfäras, inspireras och lämna föreställningen med ett leende på läpparna och något tänkvärt att grunna på.

Föreställningen spelades under hela 2014 för utsålda hus mitt bland publiken på restaurant vurmas övervåning i Stockholm. Under 2018 kom version 2.0, med samma kärna fast uppdaterad och i ny kostym och spelades även den för utsålda hus och med flera extraföreställningar på teater Ö2 i Stockholm.

”Aldrig har jag varit så stolt över att vara känslig!”

”Vilken otroligt begåvad kvinna! Roligt, pinsamt och igenkännande!”

Sarah Nilsson är frilansande skådespelare, sångare och upphovsman född 1973. Hon utbildades på Adolf Fredriks musikklasser, Stockholms musikgymnasium och musikalartistutbildningen Malmö Musical Academy. Utöver ett frilansande i en rad sammanhang på både scen och film har kreativiteten och projektdrivandet varit den röda tråden i hela hennes konstnärskap. Hon har bland annat ett förflutet i Malmö som konstnärlig ledare för den då existerande hyllade lilla musikteatergruppen Teater Kärlek som spelade på Victoriateatern 2005.

Varmt välkomna till en kväll i känslighetens tecken!

Trailer: https://youtu.be/EKuYxbrSmIA
Manus, text och musik: Sarah Nilsson
Regiöga: Tove Hellkvist
Foto: Anders J Larsson

För sensibelt begåvade produceras av Bonjour Amour.
Originaluppsättningen av För sensibelt begåvade stöddes av Stockholms stad. Projekteringen inför För sensibelt begåvade stöddes av Kulturbryggan.

► Hela Victoriateaterns program finns på http://www.victoria.se. Bli prenumerant på vårt nyhetsbrev för att få reda på senaste nytt, biljettsläpp, erbjudande och annat smått och gott. Registrera dig via http://www.victoria.se/nyhetsbrev

► För mer information om Victoriateatern, tillgänglighet och andra vanliga frågor, se: http://bit.ly/victoria_FAQ

#konsert #musik #victoriateatern