Gabacho Maroc (Mar/Fra/Alg) – Victoria dansar! | Victoriateatern
När


2019-11-09
20:00 - 23:00

Var

Om evenemanget


Malmö,Skåne,Davidshall


Victoria dansar!
GABACHO MAROC (MAR/FRA/ALG)

► Stående konsert (Obs! Ej picknick)
► Lördag 9 november, insläpp kl. 20, på scen kl. 21
► Förköp: 200 kr stående i salongen, alt. Sittande på balkong: 250 kr. Pris i dörren: 250 kr, i mån av plats.
► Biljetter säljs via Kulturcentralen, Södra Förstadsgatan 18, Malmö, 040-10 30 20. Biljettlänk: http://bit.ly/gabachomaroc

Musik som gör att det spritter i kroppen och gör det omöjligt att inte vilja dansa! Åttamannabandet Gabacho Maroc har sina rötter i Marocko, Algeriet och Frankrike och har utvecklat sin alldeles egna stil. Afrojazz kryddad med influenser från marockansk, arabisk och västerländsk musik. Jazz, pop och elektroniska beats blandas med nordafrikanska rytmer, chaabi (ofta populärt på bröllop) och gnawa-musiktraditioner och kokas ned till en medryckande, dansant fusion!

Gabacho Maroc har sin bas i Frankrike och grundades av trummisen Vincent Thomas i San Sebastian under 2013. Deras varierade, festliga och raffinerade repertoar har fått publiken på fyra kontinenter och under mer än 150 konserter att dansa som galningar.

Gruppen har mottagit lovord världen över och nu senast i mars toppade de Transglobal World Music Chart med sitt nya album TAWASSOL (sv: förbindelse, anknytning, samband, sammanhang) som släpptes i januari 2018. Skivan gästas bland annat av musiker som Jean-Philippe Rykiel (Frankrike), Pascuala Ilabaca (Chile), Ermanno Panta (Italien) and Mixel Ducau (Baskien).

Läs mer: https://www.gabachomaroc.com/
Video: https://youtu.be/u6ho3C4Bvrw
Spotify: https://open.spotify.com/artist/4wpXng3rjLqSit24sk5FpG
Facebook: https://www.facebook.com/Gabachomaroc/
Foto: Victor Hugo Espejo

► Hela Victoriateaterns program finns på http://www.victoria.se. Bli prenumerant på vårt nyhetsbrev för att få reda på senaste nytt, biljettsläpp, erbjudande och annat smått och gott. Registrera dig via http://www.victoria.se/nyhetsbrev

► För mer information om Victoriateatern, tillgänglighet och andra vanliga frågor, se: http://bit.ly/victoria_FAQ

#konsert #musik #victoriateatern #victoriadansar