Gundelach (NO) LIVE på Babel – 2 november
När


2019-11-02
19:30 - 22:30

Var

Om evenemanget


Malmö,Skåne


GUNDELACH
2 NOVEMBER
_

Den 2 november kommer äntligen norska Gundelach till Babel för att sätta ton för den melankoliska hösten!
_

VAD: Gundelach (NO) LIVE
NÄR: Lördag 2 november, 19:30, på scen 20:30
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
FÖRKÖP: 180kr, student 160kr (inkl. förköpsavg.) på babelmalmo.se/biljetter alternativt på Folk & Rock (Skomakargatan 11) & Kulturcentralen (Södra Förstadsg. 18) i Malmö eller HepCat Store (Sankt Lars väg 21) i Lund.
I DÖRREN: 180kr, student 160kr
ÅLDER: 13 år
_

För fyra år sedan släppte Gundelach debutsinglarna ’Alone in the Night’, ’Spiders’ och ’Fjernsynet’, som alla blev otroligt väl mottagna. Han blev snabbt populär hos både publiken, recensenterna och på radion – både nationellt och internationellt. Med sin gripande falsett och melankoliska produktioner tog det inte lång tid innan han började nå milstolpar som att sälja slut Rockefeller och spela på festivaler som Roskilde och Øya.

Inte nog med det, för ett tag sedan blev Gundelach inbjuden till Munch-museet i Oslo för att göra en musikalisk tolkning av ett av Munchs verk. Tidigare i år släpptes en del av resultatet i form av låten ’Bolder’ som ingår i kommande minialbumet ’My Frail Body’.

Nu är han äntligen aktuell med turné och har vägarna förbi Babel – det kommer bli en otroligt mäktig kväll ni inte vill missa!
_

Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen. Mer information om vår tillgänglighet hittar du här.