Karaokeklubben med Mattis | Moriska Paviljongen
När


2019-11-29
21:00 - 03:00

Var

Om evenemanget


Malmö,Skåne

Va va va hörde ni rätt?! En ny Karaokeklubb i Malmö med självaste karaokedrottningen Mattis! ?

Karaokeklubben är klubben där du har chansen att vara stjärna för en kväll. Vare sig du vill sjunga för glatta livet, rappa skiten ur alla med ditt flow eller bara bjuda på dig själv med din charm, så är du välkommen till Karaokeklubben med Mattis på Moriska Paviljongen.
Mattis som annars går under namnet DJ Suck Ma Titties har många oförglömliga karaokeframträdande på sitt CV. Under kvällens gång kommer hon vara eran värd och ge er applåder och kärlek efter varje framträdande.

Det här är klubben för alla er som trivs bäst i kompisars vardagsrum där en kan testa extravaganta dansmoves och skriksjunga tillsammans. Karaokeklubben är för er som behöver få ut lite aggressioner, kärleksförklara någon eller bara göra det ni alltid drömt om – stå i rampljuset och förenas i eufori och stjärnglans!

En kväll i månaden kommer vi köra Karaokeklubb med Mattis i Spegelsalen. Vi börjar lite lugnt och sansat med platser för att sitta och avnjuta en drink eller två. Sen när ni börjar bli lite rastlösa i benen bjuder Mattis kanske upp till dans och stående ovationer.

Så vad väntar ni på? Skriv in datumet i era kalendrar omedelbart och börja smida på vilka låtar ni vill sjunga!
Kom själv eller med hela personalstyrkan!
Kom som du är eller i fjäderboa!
Och kom ihåg, ett bra karaokeframträdande handlar inte om att sätta alla tonerna utan att bjuda publiken på en show!

Plats: Bistron
Datum: 20 September
Tid: kl 21-03
Ålder: 18
Pris: Fri entré fram till 23.30, sedan 120kr.

~~~~~~~~~~~~

Vi har nolltolerans mot sexuella trakasserier, sexuellt ofredande, våld, droger, vapen, sexism, rasism, homofobi, transfobi och funkofobi.