Kontakt | Todd Terje, Malmö
När


2019-11-08
21:00 - 03:00

Var

Om evenemanget


Malmö,Skåne


KONTAKT | 8 NOV | TODD TERJE (dj set) | MALMÖ

BILJETTSLÄPP 16 SEPT KL 08:00

Finns det någon som inte dansat sig svettig till låtar som Inspector Norse, Delorean Dynamite eller Strandbar? Efter sju års lång väntan kommer den norska kungen av rymddisco Todd Terje tillbaka till Malmö för att leverera just det!

Klubben KONTAKT har snabbt gjort sig ett namn med sina kvällar på Berns i Stockholm. Tanken med klubben är att leverera större namn inom House, Techno och Disco och sätta dem i ett intimare klubbformat på större ytor. Konceptet har varit väldigt framgångsrikt och i Stockholm, Göteborg och Köpenhamn har klubben levererat utsålda kvällar med artister som DJ Koze, Tale Of Us, Nina Kraviz, Stephan Bodzin och Todd Terje.

Den 8 November är det dags för KONTAKT att inta Malmö för första gången och det är på Moriska Paviljongen det kommer ske. För att fira klubbens lansering i Södra Sverige tar de med sig den norska dansgurun Todd Terje som gjort enorm succé med sin disco/house, kanske framförallt med hitsingeln Inspector Norse. Efter sin utsålda spelning i Köpenhamn i fjol kommer han nu till Malmö för att framföra ett av sina grymt dansanta och varma dj sets. Hoppas ni är redo att dansa tills fötterna lyfter från marken för 8 November blir det fest deluxe på Moriska Paviljongen!

Biljetterna släpps nu på måndag 16 September kl 08:00, vi släpper ett limiterat antal billigare early birds så var redo!

Line up
– TODD TERJE (dj set)
– YOUR HIGHNESS (Rollerboys)
– TBA
– TBA