Poetry Slam ★ Öppen Scen ★ Ronja Möller ★ Grand Öl&Mat
När


2019-10-23
19:00 - 22:30

Var

Om evenemanget


Malmö,Skåne

En klubb för estradpoesi – allt enligt originalreceptet från Chicago! Kom som poet och läs dina dikter eller som publik för att lyssna. Tävlingen är dessutom uttagning till Malmös stora Final i Poetry Slam senare i vår!

Onsdag 23 oktober · kl 19-23 kom i god tid
Du får tyvärr inte ta med egen mat och dryck till Grand. Inomhus och på balkongen får vi endast servera det vi själva säljer.
Fri entré

Ett klassiskt Poetry Slam i Chicago-stil består av tre delar. Kvällen börjar med öppen scen där vem som helst har möjlighet att läsa sina dikter inför publik. Där efter kommer en inbjuden gäst, gärna någon lite känd eller med goda meriter. Senare på kvällen är det dags för tävlingsmomentet. Olika poeter fightas mot varandra och jurygrupper ur publiken utser en värdig vinnare.

Ronja Möller har nyligen lämnat den halländska kusten för Skånes eviga rapsfält och välkomnas därför ikväll med en plats bakom micken.
Detta gör henne extra glad eftersom hon insett att hennes största intresse i livet är att babbla. Ibland har babblet en mening, ibland är det nonsens, en del av det rimmar och vissa saker skriks ut för ren effekt.
Själv brukar hon kalla sitt babbel för personlig barrikadpoesi. Hon har nämligen märkt att om man babblar i en mikrofon och kallar det poesi, så är det oftast ingen som svarar eller säger emot. Och det tycker Ronja är skönt.

★ MC: Maria Maunsbach
★ Förpoet: TBA
★ Gästartist: Ronja Möller
★ DJ: Jeannot Rive-Nord
★ Slammaster: Conrad Luckett

Regler:
★ Max 3 minuter per framträdande
★ I tävlingen får man inte använda rekvisita
★ Man får inte upprepa dikter på den här slamscenen (inom ett år)

Vill du tävla eller bara läsa?
Föranmäl dig till Ord på Scen på ordpascen@gmail.com

Välkommen som poet eller publik!

I Ord På Scen värnar vi om att ha en öppen scen där alla som vill ska få scentid. Oavsett bakgrund, etnicitet, sexuell läggning, identitet, ålder, religon, politik eller språk så ska en känna sig välkommen och trygg. Alla som vill ska kunna få en chans att utrycka sig på våran scen. Vi tar starkt avstånd från sexism, rasism, homofobi, funkofobi, transfobi och all form av diskriminering.
Våran ambition är att alla ska känna sig välkomna att besöka och delta i våra arrangemang.

Ord på Scen i samarbete med ABF Malmö och Grand Öl&Mat