Rädda din hjärna nu! – Föreläsning med Hayde Bolouri
När


2019-10-22
06:30 - 20:30

Var

Om evenemanget


Malmö,Skåne


Nedsatt kognitiv funktion, demens och Alzheimer ökar i en oroande takt och orsakar stort lidande både såväl drabbade och deras anhöriga. Få makten redan idag att ta kontroll över din hjärnhälsa eftersom kunskap är makt! Bli kär i din hjärna genom att lära dig känna till din skatt och dess kognitiva funktioner för att öka livskvaliteten och därmed kunna njuta av livet och hålla dig frisk, inte bara nu utan långt upp i åren.

Tisdagen den 22 oktober kl 18:30-20:30 kommer Hayde Bolouri och pratar om kroppens mest värdefulla organ – vår hjärna! Optimal hjärnfunktion är helt nödvändigt för att klara av att leva och utvecklas i vårt moderna samhälle. Olyckligtvis lever många idag med nedsatt hjärnfunktion.

Hayde Bolouri är senior forskare, medicine doktor i neuroforskning (PhD), certifierad funktionsmedicinare inom neurodegenerativa sjukdomar och i synnerhet Alzheimer baserad på ReCODE- metoden presenterad 2018 i boken; “The End Of Alzheimer’s” av Dr. Dale Bredesen. Idag hjälper Haydeh många individer för att återställa sina förekommande obalanser i hjärnan och även kognitiva dysfunktioner genom livsstils optimeringar. Hon konkretiserar och bryter ner komplex vetenskap till pedagogiska pussel som bidrar till att på ett enkelt sätt sprida kunskap om en beständig hälsa m.h.a. en medveten kost & livsstilsförändringar (epigenetiskt).

Föreläsningen kostar 395 SEK.

Välkommen och ät en hälsosam middag innan föreläsningen – Gryta med currykyckling på kokosmjölk med grönsaker och blomkålsris till 125 SEK eller en grönkålssoppa med kokosgrädde toppad med rostade rotgrönsaker till 105 SEK.

Anmälan och betalning görs via SimpleSignup https://simplesignup.se/event/156531-raedda-din-hjaerna-nu-foerelaesning-med-hayde-bolouri

Antal platser är begränsade och anmälan är bindande.

Välkommen!