Releasefest Olivia Bergdahl + genrep inför SM med Malmös poeter
När


2019-05-16
19:00 - 22:00

Var

Om evenemanget


Malmö,Skåne

Att konstruera en sonett är ett komplicerat poetiskt arbete med strikta regler kring rimflätning och takt. Att konstruera en sonettkrans 15 sonetter där den avslutande mästarsonetten består av första raden i var och en av de 14 andra, samt att slutraden i varje enskild sonett också inleder den efterföljande är i princip omöjligt. Ändå är det vad Olivia Bergdahl gjort.

Olivia Bergdahl kommer ner till Malmö för att ha en releasefest för sin sonettkrans. Och vi i Ord På Scen fyller ut med att ha ett genrep för poeterna som ska representera Malmö under Svenska Mästerskapen i Poetry Slam som kommer att ske i Malmö 29 maj – 1 juni.

Torsdag 16 maj · kl 19-23 kom i god tid
Du får tyvärr inte ta med egen mat och dryck till Grand.
Inomhus och på balkongen får vi endast servera det vi själva säljer.

Välkomna att inspireras av våra fantastiska poeter.

I Ord På Scen värnar vi om att ha en öppen scen där alla som vill ska få scentid. Oavsett bakgrund, etnicitet, sexuell läggning, identitet, ålder, religon, politik eller språk så ska en känna sig välkommen och trygg. Alla som vill ska kunna få en chans att utrycka sig på våran scen. Vi tar starkt avstånd från sexism, rasism, homofobi, funkofobi, transfobi och all form av diskriminering.
Våran ambition är att alla ska känna sig välkomna att besöka och delta i våra arrangemang.

Ord på Scen i samarbete med ABF Malmö och Grand Öl&Mat