Sing Along: Mamma Mia! Here We Go Again
När


2019-10-25
20:45 - 22:45

Var

Om evenemanget


Malmö,Skåne,Gamla staden


Äntligen är det dags för Sing Along-versionen av MAMMA MIA! HERE WE GO AGAIN. Gör dig redo att sjunga och dansa, skratta och förföras!

Förköp ett glas bubbel/alkoholfritt bubbel samtidigt som du köper din biljett. Då behöver du bara visa upp din biljett i bistron för att hämta ut din dryck. (Observera att du inte får ta med dig alkohol in i salongen, så drycken behöver drickas innan filmstart)

MAMMA MIA: HERE WE GO AGAIN
Tio år efter Mamma Mia! The Movie återvänder vi till den grekiska pärlan Kalokairi i en ny musikalfilm med nya låtar baserade på ABBAs låtskatt.

Vi återser Oscarsvinnaren Meryl Streep som Donna, Julie Walters som Rosie och Christine Baranski som Tanya. Amanda Seyfried och Dominic Cooper återförenas som Sophie och Sky, medan Pierce Brosnan, Stellan Skarsgård och Oscarsvinnaren Colin Firth återvänder för att spela Sophies tre möjliga pappor: Sam, Bill och Harry.

Mamma Mia! Here We Go Again tar oss tillbaka till det förflutna för att berätta historien om hur allt blev som det blev. Nya stjärnskottet Lily James (Baby Driver, Darkest Hour) axlar huvudrollen som unga Donna.

Biljettpriser:
Sing Along 160 kr
Sing Along med bubbel 228 kr
Sing Along med alkoholfritt bubbel 190 kr