The Hebbe Sisters & Duo Sentire – En strålande jul

Detta evenemang har redan varit!
sön
03
dec
16:30 – 18:30
Victoriateatern

De tre värmländska, skönsjungande systrarna i The Hebbe Sisters tillsammans med piano- och celloduon Duo Sentire bjuder på stämningsfull helkväll i julens tecken. Den talangfulla familjen presenterar en julkonsert – en helhetsupplevelse – för alla åldrar med både sång, musik och dans.

► Picknickevenemang
► Söndag 3 december
Obs! Matiné: Insläpp kl 15.30, på scen kl 16.
► Pris: 300 kr vid bord, 260 kr på balkong. Stud/pens: 260 kr vid bord, 220 kr på balkong.
► Biljetter säljs online: http://www.victoria.se/b/42003 och över disk via Kulturcentralen, Södra Förstadsgatan 18, Malmö, 040-10 30 20.

Vi rekommenderar förköp. Förköpsförsäljningen stänger 2 timmar innan evenemanget börjar. De platser som inte sålts på förköp släpps till försäljning i dörren vid insläpp till det aktuella evenemanget.

LÄS MER:
”Och så kom de då ut på scenen, denna förtjusande musikfamilj och bjöd på en julkonsert som var helt underbar. (…) Duo Sentire och The Hebbe Sisters visade upp en musikalitet och en glädje som smittade ner varenda en i salongen.” (Wermland Opera turné)

”Stående ovationer för fem artister med förmåga att sprida just glädje och eftertanke. De utstrålas också ett unikt samspel och en stark musikalisk glädje mellan alla fem. Det var en konsert med många höjdpunkter.” (Nyårskonsert By Kyrka)

The Hebbe Sisters består av Emelie, Josefine och Maria Hebbe, systrarna som framgångsrikt swingar sig fram genom musiklivet och utstrålar glädje och musikalitet så det sjunger om det! De har en förkärlek för swingmusik, men har även sånger från andra genrer på repertoaren som de levererar med närvaro, energi och träffsäker stämsång.

”The Hebbe Sisters är Sveriges svängigaste sångerskor!” säger Gunhild Carling som är med som gästartist på systrarnas tredje skiva Jazz it up and move. Nu senast har man även kunnat se systrarna leverera proffsiga framträdanden i både Allsång på Skansen och Bingolotto.

Duo Sentire med Ulrika Hebbe på piano och Lars-Inge Bjärlestam på cello har en mycket lång musikalisk erfarenhet och har, både som solister och som duo, turnerat i flera världsdelar. Duon har medverkat i åtskilliga TV- och skivproduktioner och har fått representera Sverige i flera internationella festivaler. Som Duo Sentire har de uppmärksammats för sitt samspel, temperament, spelglädje och förmågan att sudda ut musikaliska gränser.

”Vi önskar dig en fin musikupplevelse som stannar kvar i
ditt hjärta och hoppas du får en underbar jul!”

Länkar:
http://www.thehebbesisters.se
http://www.sentire.se

Facebook:
https://www.facebook.com/duosentire
https://www.facebook.com/thehebbesisters/

Spotify:
The Hebbbe Sisters: https://open.spotify.com/artist/1V0rRSX1qxdIoQySHhSP79?si=8aLnC_NrRiClazMOahbbPg
Duo Sentire: https://open.spotify.com/artist/38Vn96Ptv1NTzEZwm2GFFI?si=5PUcy8iwTY-ybmz0v4Sokw
Album “En strålande jul”: https://open.spotify.com/album/0iYgfthO1qdXOwfCxwcws6?si=nK7Wzwf8RE68Pl0B7PYGuQ

Videoklipp:
En strålande jul: https://www.youtube.com/watch?v=H30la9ODZ8Q
Best of The Hebbe Sisters & Duo Sentire: https://www.youtube.com/watch?v=f_krMLCBaRU
The Hebbe Sisters, Bingolotto TV4: https://www.youtube.com/watch?v=B0aP6HKCcQo

Foto: Alexander Kenney

► Hela Victoriateaterns program finns på http://www.victoria.se. Bli prenumerant på vårt nyhetsbrev för att få reda på senaste nytt, biljettsläpp, erbjudande och annat smått och gott. Registrera dig via http://www.victoria.se/nyhetsbrev

► För mer information om Victoriateatern, tillgänglighet och andra vanliga frågor: http://www.victoria.se/sv/oversikt/Ditt-besök-FAQ

#victoriateatern #konsert

https://www.facebook.com/events/2046752182195468/