Stapelbäddsparken
VarStapelbäddsgatan 3
Malmö

SnabbvalInformation


Malmö, Skåne, Idrottsplats, Västra hamnen

 

Slider

Stapelbäddsparken byggdes av skateboardföreningen Bryggeriet 2005 med hjälp av Malmö Stad. Vår vision och målsättning var att bygga en av världens främsta skateboardparker och skapa fantastiska förutsättningar och möjligheter att åka skateboard, för våra medlemmar och skateboardintresserade från när och fjärran. Stapelbäddsparken är designad av skateboardåkare för skateboardåkning.

Adress

Stapelbäddsgatan 3, två stenkast från Turning Torso. Gå hit från centralstation på 10 minuter eller ta buss 8 (mot Västra hamnen, hållplats Stapelbäddsparken) eller buss 2 (mot Västra hamnen, hållplats Turning Torso).

Byggår

2005. Ny betongramp på streetytan 2010. Nya träkonstruktioner på streetytan vartefter. Ny mindre flow-del på 300 kvm 2013.

Här finns

Café med skatebutik. En av Europas största och bästa skateparker.

Aktiviteter

Bryggeriets verksamhet flyttar till Stapelbäddsparken på sommaren, bland annat Skate Goats, nybörjar-skate, Tösabidarna, Old Bastards-sessions, grillkvällar och tävlingar.

Mer info

Fråga oss! Och titta in på http://www.skatemalmo.se. För information om övriga händelser i parken, se http://www.stapelbaddsparken.se

Regler

I skatedelen av Stapelbäddsparken är det inte tillåtet med cyklar / kickbikes. Detta gäller också den nya tillbyggnaden som gjordes 2013.