Exact Move
VarCollins sten
Höllviken
0730455980
info@exactmove.se

SnabbvalInformation


Höllviken, Skåne, PT, Träning

Slider

Back To Basic’s träning – Återupptäck ditt naturliga rörelsemönster i en härlig utomhusmiljö och öka din rörlighet, stabilitet och uthållighet i kroppens alla leder – styrka och kondition kommer på köpet!

”Exact Move startades våren 2015 med tanken och visionen att erbjuda kunskap, inspiration och coachning i naturlig rörelse. Jag vill vara med och ändra på vårt stillasittande samhälle som håller på att ta kål på oss! Både via personlig träning samt gruppträning. När jag pratar om naturlig rörelse och träning så tänker jag på hur vi människor är byggda för att röra på oss. Vad behöver vår kropp för rörelser för att må bra och kunna prestera det som krävs av den? Vare sig det gäller vardagslivet eller i träningssammanhang. Vi människor har 10 ”basrörelser” kan man säga, nämligen: krypa, gå, springa, hoppa, balansera, klättra, dra, hänga/svinga, kasta/fånga och simma.  Bemästrar du dem?

Vi kan alla ha olika mål med träning och med livet, men jag vill att alla ska kunna använda sina kroppar till det man vill utan smärtor, stelheter eller begränsningar. Våra kroppar är inte byggda för den tillrättalagda, platta och fyrkantiga tillvaron vi skapat kring oss, vi måste hitta tillbaka till vårt naturliga rörelsemönster och gå ”Back To Basic’s”. Häng med du också!”

Åsa Rylander

Utbildad personlig tränare samt löpcoach