B.A.R krog&vinbar
MICHELIN


The Plate

VarErik Dahlbergsgatan 3
Malmö
040-17 01 75
info@barmalmo.se

SnabbvalInformation


Malmö, Skåne, Restaurang, Vinbar, The Plate MICHELIN, Davidshall

B.A.R naturlig krog & vinbar ställer till med en miljömedveten matlagningsupplevelse som landar med det ena benet i Norden och det andra i Sydeuropa.

Vi har valt att följa en stark ekologisk och miljöinriktad linje. Överfiskad fisk, onödigt flaskvatten eller andra råvaror som är kända miljöbovar är något du inte hittar i vår meny.

Hos oss möter Norden Europa, med en betydelse att i norden har vi en mängd fantastiska råvaror som med värme, vatten, snö och sol växer långsamt till produkter utan dess like.

B. står för Besnik Gashi. En kock som har sydeuropeisk passion för matlagning, kärlek till råvarorna och strävan efter att du som gäst ska få en unik upplevelse när du besöker oss.

And

R. står för Robert Jakobsson. En stockholmare med stort hjärta, passion för maten och respekt för världen vi lever i idag. Han har alltid försökt göra rätt för sig genom att minska den miljöförstöring som vi idag upplever genom val av råvaror och sättet att laga mat på. En fantastisk karriär som hittils tagit honom genom Stockholm, Köpenhamn och Londons stjärnkrogar som han toppade genom att bli souschef på världens bästa restaurang NOMA.

Välkomna till oss på B.A.R naturlig krog & vinbar.