Skåne Plus


Dahlgren est. 1918Vi brinner för det personliga mötet och vi tar oss tid. All den tid ni behöver för att välja rätt ringar till vigseln och andra stora dagar i livet. Vi lyssnar, frågar och lär oss förstå hur just ni vill ha det. Ringarna tillverkas av våra nogsamt utvalda samarbetspartners eller av vår egen guldsmed, Maja Ternström. Handgjorda ringar eller ringar tillverkade med den senaste tekniken. Allt är utifrån er önskan och er budget. 

Att hjälpa er hitta rätt ringar för just er kärlek är inte bara vårt jobb, det är vår passion. ”Med kunskap, engagemang och återvunna ädelmetaller erbjuder vi den rätta ringen till varje unik hand”. Så låter vår affärsidé och vi lever genom den varje dag.

Förutom ringar till de stora tillfällena i livet jobbar vi även med svenska och danska smyckesdesigners som vi valt ut med omsorg. Deras kollektioner finns både i vår butik på Kärleksgatan och i vår webshop. Vi kan även hjälpa dig om du har guld eller annat i ädelmetall att sälja och vi gör mer än gärna omarbetningar av dina smycken. Självklart gör vår guldsmed även reparationer.

Ytterst stolta, glada och tacksamma är vi över den fina utmärkelsen vi fått – Årets Butik i Malmö 2015. Den fick vi av Malmö Citysamverkan i samband med deras 20-årsjubileum i oktober 2015. 


Kärleksgatan 8
Malmö
040-773 30
info@dahlgren1918.se