Lorensdal
VarEskilstorps Ängaväg 2-36
Vellinge
040-42 00 10
info@lorensdal.se

SnabbvalInformation


Vellinge, Skåne, Utställning, Mötesplats

På den skånska slätten strax utanför Vellinge hittar ni Lorensdals Gård. Vi hyr ut kontorslokaler för permanent verksamhet med kreativ inriktning.

Här finns ett spännande nätverk av kollegor att byta kunskaper och erfarenheter med. I en inspirerande arbetsmiljö har vi 17 rum i olika storlekar. Vårt motto är att ha en mix av många olika inriktningar för en intressant mångfald.

I mangårdsbyggnaden ligger bistron som sköts av Majas Cottage. Den är öppen alla dagar för lunch och fika med hembakade godsaker. Där hittar man också Majas Cottage butik med vackra saker för hemmets inne och ute miljö.

Lorensdal är en vacker gammal skånegård byggd i traditionell stil. Länge drevs gården som lantbruk med både spannmålsodling och stuteri men lagom till konstrundan 2009 öppnades ett totalrenoverat Lorensdal för allmänheten.

I den gamla u-formade stallängan ryms idag ett företagshus med 17 charmiga lokaler för kreativa personer, hantverkare, butiker och företag.

I mangårdsbyggnaden ligger bistron som sköts av Majas Cottage. Den är öppen alla dagar för lunch och fika med hembakade godsaker. Där hittar man också Majas Cottage butik med vackra saker för hemmets inne och ute miljö. Gårdens gamla lada är numera en modern teater och festlokal med både scen och kristallkronor. Där arrangerar Majas Events allt från bröllop, större konferenser, utställningar, mässor, vernissager till shower.

Lorensdal förvaltas av Henning Perssons Förvaltnings AB, ett företag som startades i början av 1930-talet i Malmö.