Skåne Plus


Falsterbo Camping ResortVÄLKOMMEN TILL FALSTERBO CAMPING & RESORT!

 

På den svenska rivieran breder campingen ut sig bara några hundra meter från den vackra vita stranden med det böljande kristallklara vattnet. Här möts du av en natur i världsklass där ljungens naturreservat möter långgrund strand i en vacker symbios. Falsterbo camping & resort startar upp 2017 med nya ägare, nya byggnader och en ny satsning på underhållning och aktiviteter! Vid ditt besök hos oss kommer du att mötas av en upplevelse för alla åldrar och vi ser verkligen fram emot en ny säsong tillsammans med er!

 

Under högsäsong anordnas barnklubb med en mängd olika aktiviteter så som sandslottstävling, minidisco, ansiktsmålning, singstar, hoppborgar och skattjakt. För de lite äldre anordnas träningspass, kvällsshower & music quiz.

 

Skanör med Falsterbo finner ni på gång och cykelavstånd med sin mysiga bebyggelse, restauranger och evenemang som t ex Falsterbo Horse Show, Halör Cup, Madamilen, Grand Prix eller varför inte Falsterbo Bird Show. Här kan du vandra bland pittoreska hus i prydliga rader med Skanörs egen karaktär av hus med de avskurna hörnen som det även görs nybyggnation av på Skanörs Vångar med anor från den stora branden 1885. Falsterbonäset kan stoltsera med 40 km vita sandstränder vilket gör det till ett paradis för soldyrkare likväl som kitesurfare och bärnstensletare.


Reuterswärds väg 1
Falsterbo
040-602 40 20
info@falsterboresort.se

Nästa evenemang här


Fågelsträck med rovfågelspaning
22 oktober 2022
12:00 - 14:00
Falsterbo Camping Resort

Fågelvandring med Henrik Waldenström på Skanörs Ljung. Kläder efter väder, kikare (gärna även tubkikare) och fika för en rast.