Eatery Social Malmö
VarDag Hammarskjölds Torg 2
Malmö
040-20 75 00
malmo@eaterysocial.se

SnabbvalInformation


Malmö, Skåne, Restaurang, Västra hamnen

I Mexiko är tacos en del av vardagen och måltiden förenar människor vid bordet eller på gatan. På Eatery Social väljer vi att mixa det traditionella mexikanska köket med Street food från LA, New York och Malmö. Med våra egna marinader, glasyrer, kryddiga smaksättare och Rub´s skapar vi intensiva smaker så förvänta er smakexplosioner och dito överraskningar.

Tacos och tortillas, rika på smak, fräschör och textur. Välj mellan fisk och skaldjur, grönsaker, fågel, fläsk eller biff. Mixa och matcha och välj dina tillbehör, alla våra rätter tål att delas. Rätterna på vår meny förbereds från grunden varje dag och vi jagar ständigt efter råvaror av hög kvalitet från lokala producenter. Vi använder endast fisk och skaldjur från hållbara bestånd och inget annat än färska frukter och bär är gott nog till våra lemonader och Agua Frescas.

Vår meny kompletteras av en brokig blandning av drycker från när och fjärran, cocktails och viner i sällskap med våra favoriter bland Tequila och Mezcal skapar inget annat än ljuva smaker i våra gommar.