kaka på kaka


Att komma in i det lilla caféet och mötas av den familjära och lättsamma stämningen och den fantastiska doften av hembakat får vem som helst att bli fikasugen. Att bestämma vilken kaka man vill ha ger lätt beslutsångest – när allt ser och doftar så gott. Oavsett vad man väljer så kommer man inte att bli besviken – allt smakar lika gott som det doftar. Här finns även utvalda prylar som man kan köpa med sig som present till någon man tycker om eller varför inte sig själv!

 

På kaka på kaka hittar man noga utvalt kaffe och te, goda mackor, enklare luncher som varierar vecka till vecka och olika sorters kakor. Kanelbullar och tårtor – men det är främst de fantastiska småkakorna som ofta väcker nostalgi från barndomen – en nostalgitripp tillbaka till kafferepen hemma hos mormor eller farmor. Det som gör kaka på kaka ännu mysigare är att hit kommer alla generationer, från nyblivnamammor med sina nyfödda till folk som pausar sina arbeten för att äta lunch samt den äldre generationen som är uppvuxna på de fantastiska småkakorna.

 

Kaka på kaka startades under våren 2013 av Milo. Passionen för bakning har alltid funnits i hennes liv och drömmen om att öppna ett eget café har funnits i tankarna så länge hon kan minnas. På kort tid har kaka på kaka blivit populärt och i den lilla lokalen med bara 10 sittplatser är det ofta fullt. Efter några månader var kaka på kaka med i ”Sveriges bästa caféer 2013” som gjorts av prestigefyllda White guide. Och i år fanns de med igen med utmärkelser som ”hjärtecafé” och ”utmärkt utbud av bakverk”.