Skåne Plus
Nu släpps biljetterna till Kallbadsveckan 2023 i Helsingborg

Nu släpps biljetterna till Kallbadsveckan 2023 i Helsingborg

Den årliga Kallbadsveckan i Helsingborg hålls den 25–30 januari 2023. I dag, fredag 30 september klockan 10.00, kan du säkra din plats till en vecka fylld med aktiviteter, intressanta föreläsningar och kalla bad i Öresund.

– Vi är väldigt glada över att kunna bjuda in både nybörjare och rutinerade kallbadare till Kallbadsveckan igen och erbjuda en möjlighet att prova på SPA på Helsingborgsvis och njuta av härliga upplevelser tillsammans, säger Mia Jansson, anläggningsföreståndare på Kallis och Pålsjöbaden.

Kallbadsveckan är ett återkommande evenemang som arrangeras för tredje gången. Programmet erbjuder bland annat morgondopp, aufguss i mästarklass, bastuextrem, yoga och utmanande träningspass. Dessutom kan du lyssna till intressanta föreläsningar med kallbadsprofiler som Staffan Taylor, Sofia ”PT-Fia” Ståhl, Cecilia Alm, Hans Hägglund, Michael Grönhed och Wivi-Anne Nyberg på årets tema – Må väl, må bra. Precis som tidigare år är Kallbadsveckan ett samarbete med både hotell och olika aktörer i staden.

– Kallbadsveckan som evenemang utvecklas och växer från år till år, vilket också bidrar till och stärker vårt arbete med hållbar destinationsutveckling. Det är viktigt att nya reseanledningar utvecklas, som lockar besökare året runt, säger Anette Lindstrup, Näringslivsutvecklare i Helsingborgs Stad. 

Försäljningen av badpass startar i morgon, fredag 30 september klockan 10.00. Om du anger koden EarlyBird får du 20% rabatt på det Stora badpasset, erbjudandet gäller till och med 31 oktober. 

Kallbadsveckan 25–30 januari 2023
Kallbadsveckan äger rum på Helsingborgs tre kallbadhus: Kallis, Pålsjöbaden och Rååbaden 25–30 januari 2023.
Klicka här för att köpa ditt badpass och se hela programmet

Kallbadsweekend 30 september–3 oktober
Få ett smakprov på Kallbadsveckan redan till helgen när vi inleder säsongen med en Kallbadsweekend. Under fyra dagar kan du ta med dig dina vänner, din partner eller varför inte hela familjen, och få en härlig introduktion till kallbad av våra badvärdar. Kallbadsweekend pågår mellan 30 september och 3 oktober på Kallis och Pålsjöbaden. 
Klicka här för att läsa mer om Kallbadsweekend