Du kan chilla i Helsingborg även denna sommar

Av:

Förra sommaren hade eventet Chill på Mäster Palm premiär. Nu är sommarevenemanget tillbaka och under fyra onsdagar i rad kommer det att bjudas på underhållning på Mäster Palms plats. Det blir bland annat talangjakt, allsång och quiz.

Under fyra onsdagar i juni och juli bjuder HBG City och fastighetsägaren Jefast tillsammans med verksamheterna runt Mäster Palms plats in till härligt sommarhäng.

– Vi är så glada att tillsammans med HBG City och våra hyresgäster genomföra Chill på Mäster Palm i år igen. Förra året såg vi stora ökningar på antalet besökare under Chill-dagarna och hoppas att ännu fler kommer och besöker våra verksamheter och njuter av musik och underhållning i sommar, säger Cassandra Jertshagen, VD på fastighetsbolaget Jefast som bland annat äger SöDER Gallerian.

Kvällarna kommer att bjuda på underhållning i form av livemusik, talangjakt, allsång och quiz. Helsingborgaren och artisten Sabina Söder, som driver nöjespalatset Bollbrolyckan, kommer att hålla i underhållningen.

– Jag ser fram emot att få leda alla besökare genom fyra onsdagar med talangjakt, allsång och musikquiz. Talangjakten är ett nytt inslag för i år och det ska bli jätteroligt att välkomna nya talanger upp på scen. Ansökan är öppen fram till och med den 4e juli. Detta är ett perfekt tillfälle att få sjunga framför publik och visa upp sin talang, säger Sabina Söder, som leder oss igenom sommarens Chill på Mäster Palm.

Nu är torget färdigställt efter en ombyggnationen och kan användas som evenemangsyta igen.

– Mäster Palms plats är full av restauranger med härliga uteserveringar, vilket gör torget till en perfekt plats för evenemang som Chill på Mäster Palm. Man kan slå sig ner på en uteservering och njuta av något gott i glaset och på tallriken samtidigt som man får ta del av underhållningen, säger Elin Ekesson, cityledare på Söder och projektledare för Chill på Mäster Palm.

Chill på Mäster Palm kommer att äga rum klockan 17.00-19.00 följande datum:

26 juni – quiz och allsång
3 juli – talangjakt
10 juli – quiz och allsång
17 juli klockan – talangjakt

Läs mer och ta del av programmet på hbgcity.se .

ANNONS (EXTERN LÄNK)