Skåne Plus
Konst på Luftkastellet drog mycket folk redan på öppningsdagen

Konst på Luftkastellet drog mycket folk redan på öppningsdagen

Den stora samlingsutställningen med inspirerande konst i form av bildkonst i olja, akryl och akvarell, foto, keramik och glas på Luftkastellet fick en bra start. Utställningen kan du som inte hade möjlighet att besöka under fredag även se under helgen. Evenemanget som hålls av Engelson Gallerier har blivit ett populärt återkommande utflyktsmål. Två gånger om året byggs denna stora samlingsutställning upp och pågår under tre dagar. Som en återkommande besökare sa:

-Det är som en solig dag att få komma hit och inspireras en gång på våren och en gång på hösten fastän det är gråmulet och regnigt ute.

Så vill du också ha en inspirerande och solig dag kan vi rekommendera ett besök på Luftkastellet nu under helgen.

 

Avkoppling med konst, mat, ett glas vin och en god fika

När du börjar bli trött i benen kan du avnjuta en god fika eller mat. Under utställningsdagarna driver krögaren Peter Ringström kafé och restaurang på Luftkastellet. En restaurang med fullständiga rättigheter. På menyn finns varma och kalla rätter, desserter och kaffe med goda tillbehör. Efter en god paus kan du fortsätta att inspireras av alla utställarna.

Öppet under lördag och söndag

Utställningen pågår under tre dagar mellan den 17 mars och 19 mars. På fredagen var det öppet mellan 15.00-19.00 och under lördagen och söndagen är det öppet mellan 11.00-17.00.

Utställningen genomförs av Engleson Gallerier   i samarbete med Kason Reklam.

Läs mer om evenemanget här: Konst på Luftkastellet