Ny plats igen för storbildsskärmen inför guldmatchen – Tredje gången gillt

Av:

Turerna kring att Malmö Stad ska visa guldmatchen mellan Malmö FF och IF Elfsborgs har varit många. Först sa man att storbildsskärmen skulle vara på Stortorget, men det visade sig att där fanns redan ett annat evenemang. Då valde man att sätta upp storbildsskärmen på Möllevångstorget istället, men nu har man ändrat sig igen.

På söndag är det dags för finalmatch i herrallsvenskan mellan Malmö FF och IF Elfsborg där MFF har chans att ta hem guldet om man tar tre poäng. Intresset för matchen är stort och nu är det klart att alla som vill kan följa matchen på storbildsskärm utanför gamla Stadion.

Finalmatchen skulle ha visats på storbildskärm på Möllevångstorget, men på grund av att det sker många saker parallellt i Malmö på söndag har visningen flyttats till stadionområdet.

Malmö stad kommer att sätta upp en storbildsskärm norr om gamla Malmö stadion dit alla är välkomna för att se matchen. I övrigt sätts inget annat upp, det finns inga stolar, specifika ståplatser eller väderskydd. Det är kläder efter väder som gäller om man vill heja fram stadens lag till guld.

Matchen börjar klockan 15:00 den 12 november. Platsen är öppen för alla och det är fri entré.

– Det är upplagt för en otrolig guldrysare på söndag. Vi vill att så många Malmöbor som möjligt ska kunna följa Malmö FF:s guldjakt, så därför är jag jätteglad att vi kan sända matchen här, säger Andreas Schönström (S), ordförande i tekniska nämnden.

ANNONS (EXTERN LÄNK)