Vill du uppleva Malmös bästa utsikt?

Av:

Turning Torsos högsta våning öppnas nu under sommaren upp för allmänheten, vilket ger besökare en unik möjlighet att njuta av den spektakulära utsikten från Malmös landmärke.

Den ikoniska skyskrapan, designad av den världsberömda arkitekten Santiago Calatrava, är känd över hela världen för sin arkitektur och innovation.

– Vi är stolta över att kunna öppna upp Turning Torso för besökare. Detta är ett tillfälle för både Malmöbor och turister att njuta av vyn över staden och Öresund, samtidigt som de får lära sig mer om byggnadens spännande historia, säger Mia Gustafson, chef för HSB Malmös konferensverksamhet Sky High Meetings.

Besöken är öppna på utvalda dagar 2 juli-10 augusti 2024. Biljetter köps i förväg online och HSB Malmös medlemmar får 30 procent rabatt.

Läs mer och boka biljett på Studiebesök Turning Torso – Sky High Meetings .

Om Turning Torso

Turning Torso är en ikonisk skyskrapa i Malmö som ägs av HSB Malmö. Den unika designen, inspirerad av en vriden mänsklig torso, gör den till ett arkitektoniskt landmärke. Byggnaden är 190 meter hög och huserar hyreslägenheter samt kontorslokaler. Högst upp, våning 53 och 54, finns mötes- och konferensverksamheten Sky High Meetings.

Relaterade länkar

ANNONS