Sir Duke släpper ny sommarhit

Sir Duke släpper ny sommarhit

Artisten Sir Duke som egentligen heter Kent Larsen kommer från Landskrona. Han började sin musikkarriär, som så många andra, som DJ på fritidsgårdar. Men intresset fortsatte och Kent har flitigt turnerat och gjort allt från små till riktigt stora konserter och event.

Förra sommaren kom så ett första släpp med låten och videon “Coco Jamboo”. Hans kärlek för 1990-tals musiken är uppenbar och därför blir även årets släpp en 1990-tals hit, “Uh La La La”. Förra årets video spelades in på Mallorca, men Kent tyckte han ville ha något mer svenskt. Valet för inspelningsplatsen blev då naturligtvis Skanör Falsterbo som han tycker är en underbar plats.

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Video spelades in på Skanörs havsbad med livräddarnas övervakningstorn och småbåtshamnen som bakgrund. Lite inklippta palmer och surfbilder gör ju att den som inte känner igen Skanörsstranden kan tro man är på sydligare breddgrader.

Kent har även andra intressen i Vellinge kommun då han är en av delägarna till den populära Minami Sushi Lounge i Vellinge centrum.

Med ett eget 2000-tals sound gör Kent alias Sir Duke glad och inspirerande musik av 1990-tals hits. Framöver kommer vi säkert att få höra fler av dessa i hans tappning, men om allt går som Kent planerar blir det även släpp av egenskrivna låtar för den svenska och internationella marknaden.  


Videon till “Uh La La La” släpptes idag (fredagen den 27 april kl. 11.00) av Universal Music.